Online een Holistisch Therapeut boeken

Bij FysioCity Amsterdam kun u heel eenvoudig zelf uw gezondheidsprofessional boeken.

Wil jij meer in je kracht staan?

Dan is holistische therapie misschien iets voor jou. Je hoort steeds vaker de term “in balans zijn”. Vanuit de holistische zienswijze is dat de basis van ons zijn. Wanneer je lichaam, geest en ziel uit balans zijn kan je met chronische ongemakken te maken krijgen. Dit kan zich uitten in; hoofdpijn, rugpijn, buikpijn en vermoeidheid.

Emotionele en psychische klachten kunnen zich uitten als angst, paniekaanvallen, boosheid, verdriet, onzekerheid, eenzaamheid, slapeloosheid, depressie en burn-out. Ook een spirituele of energetische kwestie zoals hooggevoeligheid kan je uit balans brengen.

Maak een afspraak

Wat is Holistisch Therapie?

Een Holistisch Therapeut kijkt naar de mens vanuit vijf verschillende niveaus: fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel. Holistisch betekent letterlijk allesomvattend of geheel. Als holistisch therapeut is er minder focus op de klacht zelf maar ligt de aandacht meer op de oorzaak van de klacht. Een holistisch therapeut reflecteert uitgebreid op je hulpvraag. Met behulp van energetisch werk, visualisaties, systemisch werk en lichaamswerk proberen we veilig en liefdevol tot de kern te komen. Reserveer direct online een afspraak met een Holistisch Therapeut in Amsterdam.

Boek een gratis introductie

Stel Kim een vraag: