Fysiotherapie tarieven

Als u aanvullend verzekerd bent declareren wij rechtstreeks naar uw zorgverzekeraar. FysioCity is aangesloten bij alle Nederlandse zorgverzekeraars. Snel terecht, snel gediagnostiseerd en snel hersteld. Ervaar nu onze service.

 

Preventieplan

De therapeuten van FysioCity bezitten niet alleen de expertise om uw klachten te verhelpen, maar ook om uw klachten te voorkomen. Met een regelmatige vinger aan de pols registreren we waar er zich een overbelasting ontwikkeld en helpen deze verhelpen, nog voordat u er last van krijgt.

Voorkomen is beter

Veel mensen zoeken pas hulp op het moment dat hun klacht zich in een vergevorderd stadium bevindt. De hulp richt zich dan voornamelijk op de bestrijding van symptomen en veel minder op de oorzaak. De huidige tijdgeest leert ons dat er een verschuiving gaande is van ‘focus op ziekte en zorg’ naar ‘focus op gezondheid en gedrag’. Omdat FysioCity gelooft in het principe van preventie, willen we hierin graag voorop lopen.

Optimaliseer uw leefkracht

Leefkracht staat voor de positieve kracht van gezond leven. Dat wil zeggen: bewust bezig zijn met je gezondheid, streven naar mentale fitheid en op de best mogelijke manier meedoen in de maatschappij. Leefkracht is een persoonlijk gevoel, een resultaat van wat iemand zelf heeft kunnen bereiken. Bijvoorbeeld door te starten met een gezonde leefstijl en die vol te houden. Een versterkte leefkracht geeft kans op het ontwikkelen van meer gezonde jaren.

Investeer in uw lichaam

Een lage belastbaarheid van het lichaam kan ten grondslag liggen aan het ontwikkelen of onderhouden van klachten. Bij een disbalans tussen ‘belasting’ en ‘belastbaarheid’ kunnen de meest ogenschijnlijk eenvoudige activiteiten een veroorzaken. Met de professionele service van onze therapeuten zijn onnodige overbelastingen verleden tijd. Wij houden een vinger aan de pols en maken u sterker waar nodig.