De Health Challenge voor elke leeftijd en elk niveau

Elk bedrijf is zo sterk als de fitheid van haar personeel. Een gezonde mindset resulteert in een gezond bedrijf.

Dankzij de Health Challenge resulteren kleine dagelijkse stappen in een grote gezonde sprong voorwaarts

SmartMethod helpt bedrijven om hun werknemers bewust te maken van gezond gedrag. Met behulp van de Health Challenge kunnen werknemers hun levensstijl verbeteren door minder te roken, meer te bewegen, alcohol te laten staan, bewust te ontspannen en gezond te eten.

Resultaten

De 5 pijlers van de Health Challenge

SmartMethod maakt gebruikt van de 5 gezondheidspeilers: Roken, Bewegen, Alcohol, Ontspanning en Voeding.

No Smoke

Go Move

No Alcohol

Go Relax

Go Taste

Hoe werkt de Health Challenge?

Alle deelnemers krijgen dagelijks 15 gezonde taken die ze na voltooing kunnen afvinken. Met elke taak worden punten verdiend of punten verloren. Gezond gedrag levert punten op, bij ongezond gedrag vindt aftrek plaats. De taken variëren per dag en zullen de deelnemers langzaam het pad van gezond gedrag laten bewandelen. Hoe meer punten de deelnemers verzamelen hoe hoger ze in het klassement terecht komen. Het klassement wordt ‘realtime’ bijgewerkt en is altijd actueel van de huidige tussenstand. Bereid je organisatie voor op een unieke gezondheidsstrijd die zijn weerga niet kent.

Challenge aanvragen

Health Challenge Resultaten

Werknemers hebben meer energie, eten gezonder, slapen beter en ervaren daarom minder stress. De SmartMethod is vooral een leuke en leerzame health challenge om met je collega’s aan te gaan. Omdat de deelnemers elkaar stimuleren, zullen ze elkaar beter leren kennen en geweldige resultaten behalen. Omdat de tarieven van de health challenge variëren, is er altijd een challenge die bij uw bedrijf past. De lichamelijke resultaten die we de afgelopen jaren hebben gemeten, zullen bij uw medewerkers in de smaak vallen.

Deze bedrijven gingen u voor

Heeft u interesse in een Health Challenge?