Diensten

Alle onderstaande diensten zijn eenvoudig online te reserveren.

Fysiotherapie

De fysiotherapeut is de expert in houding, beweging, belasting en belastbaarheid. Fysiotherapie helpt bij het voorkomen, verhelpen of verminderen van lichamelijke klachten en zorgt ervoor dat je weer optimaal en pijnvrij kunt bewegen. Bekijk het team van fysiotherapeuten binnen FysioCity Amsterdam. Wilt u niet langer wachten en snel terecht voor een behandeling? Reserveer direct online een afspraak en kan vandaag nog terecht voor fysiotherapie in Amsterdam.

Massage

Massages zijn bijzonder populair om het spierherstel te bevorderen. Middels het toepassen van gestructureerde druk, spanning, beweging of trilling op de zachte weefsels van het lichaam, met inbegrip van de huid, spieren, bindweefsel, pezen, ligamenten, gewrichten, lymfevaten en organen van het maag-darmstelsel wordt de doorbloeding gestimuleerd zodat het lichaam sneller kan herstellen. Binnen FysioCity bieden we; full body massages, sportmassages, ontspanningsmassages, lymfedrainage en cupping massages aan. Reserveer direct online een afspraak met een masseur in Amsterdam.

Holistisch Therapie

De Holistisch Therapeut kijkt naar de mens vanuit vijf verschillende niveaus: fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel. Holistisch betekent letterlijk allesomvattend of geheel. Als holistisch therapeut is er minder focus op de klacht zelf maar ligt de aandacht meer op de oorzaak van de klacht. Een holistisch therapeut reflecteert uitgebreid op je hulpvraag. Met behulp van energetisch werk, visualisaties, systemisch werk en lichaamswerk proberen we veilig en liefdevol tot de kern te komen. Reserveer direct online een afspraak met een Holistisch Therapeut in Amsterdam.