Diensten

Alle onderstaande diensten zijn eenvoudig online te reserveren.

Fysiotherapie

De fysiotherapeut is de expert in houding, beweging, belasting en belastbaarheid. Fysiotherapie helpt bij het voorkomen, verhelpen of verminderen van lichamelijke klachten en zorgt ervoor dat je weer optimaal en pijnvrij kunt bewegen. Bekijk het team van fysiotherapeuten binnen FysioCity Amsterdam. Wilt u niet langer wachten en snel terecht voor een behandeling? Reserveer direct online een afspraak en kan vandaag nog terecht voor fysiotherapie in Amsterdam.

Voeding

Voeding heeft invloed heeft op het lichaam. Maar wat voor de één werkt, werkt niet voor de ander. Onze voedingsexperts kunnen middels diëtiek, orthomoleculaire therapie of coaching sessies al uw persoonlijke voedingsdoelen bereiken. Een persoonlijk voedingsplan zal u hierbij helpen. En met behulp van een EMB-test (bloedtest) kunnen we eerder bij de kern van het probleem komen. Een vroege en gerichte diagnose kan de behandeling versnellen. Reserveer direct online een afspraak met een voedingsexpert in Amsterdam.

Holistisch Therapie

De Holistisch Therapeut kijkt naar de mens vanuit vijf verschillende niveaus: fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel. Holistisch betekent letterlijk allesomvattend of geheel. Als holistisch therapeut is er minder focus op de klacht zelf maar ligt de aandacht meer op de oorzaak van de klacht. Een holistisch therapeut reflecteert uitgebreid op je hulpvraag. Met behulp van energetisch werk, visualisaties, systemisch werk en lichaamswerk proberen we veilig en liefdevol tot de kern te komen. Reserveer direct online een afspraak met een Holistisch Therapeut in Amsterdam.

FysioFitness

FysioFitness, beter bekend als oefentherapie, bestaat uit mobiliserende, stabiliserende en spierversterkende oefeningen gericht op houdingscorrectie en bewegingsgewoonten. Deze sessies vinden veelal in de oefenzaal of in de fitnessruimte plaats. FysioFitness draagt bij aan een sneller herstel en is in te zetten bij pijnklachten, blessures, revalidatie, slaapproblemen, pijn, spanning, stress, burn-out, bekkenklachten en COVID-19 herstelzorg. Reserveer direct online een afspraak met een FysioFitness therapeut in Amsterdam.

Massage

Massages zijn bijzonder populair om het spierherstel te bevorderen. Middels het toepassen van gestructureerde druk, spanning, beweging of trilling op de zachte weefsels van het lichaam, met inbegrip van de huid, spieren, bindweefsel, pezen, ligamenten, gewrichten, lymfevaten en organen van het maag-darmstelsel wordt de doorbloeding gestimuleerd zodat het lichaam sneller kan herstellen. Binnen FysioCity bieden we; full body massages, sportmassages, ontspanningsmassages, lymfedrainage en cupping massages aan. Reserveer direct online een afspraak met een masseur in Amsterdam.