Fysiotherapie binnen uw bedrijf

Ontdek de toekomst van gezondheid op het werk met FysioCity’s revolutionaire aanbod: fysiotherapie rechtstreeks bij u op kantoor! Wij begrijpen dat het welzijn van uw medewerkers van onschatbare waarde is. Daarom bieden wij, in een kleine ruimte binnen uw bedrijf, de mogelijkheid om wekelijks te profiteren van de expertise van onze ervaren fysiotherapeuten.

Bedrijfsfysiotherapie

Waarom zou u voor fysiotherapie op kantoor kiezen? Ten eerste, personalisatie staat voorop. Onze deskundigen bieden individuele aandacht in de vertrouwde omgeving van jouw kantoor. Het gemak is ongeëvenaard – bespaar tijd en reiskosten door de fysiotherapeut naar u te laten komen. Door regelmatige sessies fysiotherapie te integreren, wordt de gezondheid en het welzijn van uw team bevordert. Een gezonde werkomgeving leidt tot een hogere productiviteit en minder ziekteverzuim. Ten tweede, FysioCity bezit een ver doorontwikkeld reserveringssysteem dat flexibel kan worden aangepast aan de behoeften van uw bedrijf.

Sportscholen als partner

Als uw medewerkers behoefte hebben aan ondersteuning bij krachtopbouwende oefeningen, cardiofitness of uitgebreide rek- en strekoefeningen dan staan onze partners klaar om te helpen. Met in totaal 6 locaties binnen de Amsterdamse ring, bieden SportCity en SportPlaza uitgebreide faciliteiten en professionele begeleiding voor een complete fitnesservaring. Dit betekent dat uw team niet alleen profiteert van fysiotherapie op kantoor, maar ook van toegang tot hoogwaardige fitnessfaciliteiten met deskundige ondersteuning. Zo kunnen ze hun gezondheids- en welzijnsdoelen bereiken, zowel op het werk als daarbuiten.

Het kost uw bedrijf niets

En het beste van alles? Het kost uw bedrijf niets! FysioCity heeft contracten met alle Nederlandse zorgverzekeraars, waardoor we rechtstreeks de behandelingen kunnen declareren. Mocht een medewerker niet aanvullend verzekerd zijn voor fysiotherapie dan ontvangt hij/zij per e-mail een factuur. Wil je het zelf ervaren? Maak gebruik van een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek de voordelen van fysiotherapie op kantoor. Kies voor de gezondheid van uw team en investeer in een gezonde toekomst. Bij FysioCity staan we klaar om uw bedrijf naar een hoger niveau van welzijn te tillen.

Contact opnemen

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.