FysioCity Wetering Amsterdam

U kunt ook zelf een fysiotherapeut selecteren

FysioCity Wetering Amsterdam

Welkom bij FysioCity Wetering in Amsterdam-West, gevestigd binnen SportCity Wetering aan de Eerste Weteringdwarsstraat 7. Een lidmaatschap bij SportCity is niet nodig om FysioCity te bezoeken; iedereen is welkom. Benieuwd naar de abonnementsvormen van SportCity?

Voorbereiding op uw bezoek

Om uw tijd te besparen bij de intake en u de best mogelijke behandeling te bieden, kunnen we met behulp van uw BSN (burgerservicenummer) uw NAW-gegevens (naam, adres en woonplaats) direct inladen. Zorg ervoor dat u uw BSN van 9 cijfers alvast bij de hand houdt.

Verzekeringscheck

Controleer bij uw zorgverzekeraar of fysiotherapie is opgenomen in uw aanvullende verzekering. Als dit het geval is, kan FysioCity de behandelingen direct declareren bij uw zorgverzekeraar. Als u deze informatie niet kunt vinden, kan de therapeut tijdens de intake ook altijd uw polis controleren voor informatie over het aantal behandelingen in uw aanvullende verzekering. Houd er wel rekening mee dat bezoeken aan andere praktijken dan FysioCity niet kunnen worden ingezien.

Gemiste afspraak

U ontvangt 24 uur voor elke afspraak een herinnering per e-mail. Vanaf dat moment heeft u 4 uur de tijd om de behandeling kosteloos te verzetten of te annuleren. Dit doet u eenvoudig vanuit de bevestigingsmail. FysioCity hanteert een annuleringstermijn van 20 uur. Bij het missen van een geplande afspraak wordt er €40,- in rekening gebracht.

Online een afspraak maken

Met ons online boekingssysteem kunt u eenvoudig uw afspraak bij FysioCity plannen, wijzigen of annuleren. Direct na uw boeking ontvangt u een bevestigingsmail met alle details. FysioCity is 7 dagen per week geopend, zodat u ook in het weekend terecht kunt. Kies in onze agenda een fysiotherapeut of een tijdslot dat het beste bij u past en maak eenvoudig online een afspraak. Dankzij de ruime openingstijden is een afspraak vaak dezelfde dag nog mogelijk. Snel geholpen, snel gediagnosticeerd en snel hersteld.