Fysiotherapeut Amsterdam

Alle medewerkers van FysioCity zijn hoogopgeleid en geregistreerd fysiotherapeut. FysioCity is gevestigd binnen sportscholen, hierdoor kunnen de cliënten die zijn uitbehandeld direct doorstromen in een traject waarin hun belastbaarheid wordt verhoogd. De client stapt dus letterlijk van de behandelbank naar de fitnesszaal, uiteraard met professionele begeleiding. Al onze therapeuten zijn meester in het vinden van de juiste balans tussen belasting en belastbaarheid. Wij lossen niet alleen uw gezondheidsprobleem op, maar helpen deze ook controleren en voorkomen. Met ons handige online reserveringssysteem is een afspraak met een therapeut nooit ver weg. FysioCity is er voor u.

Ik wil vandaag een afspraak

Team FysioCity Amsterdam

Team FysioCity bestaat uit tien gemotiveerde en getalenteerde fysiotherapeuten die 7 dagen per week voor u klaar staan in Amsterdam. Elke fysiotherapeut kan eenvoudig online worden geboekt.

Bekijk alle therapeuten van FysioCity
rooster boekingsmodule fysiotherapie amsterdam
fysiotherapie rennende man amsterdam

Wij behandelen deze klachten:

Hernia, Whiplash, Hoofdpijn, Rugklachten, Nekklachten, Polsklachten, Knieklachten, Osteoporose, Heupklachten, Sportblessures, Enkelklachten, Sportrevalidatie, Elleboogklachten, Schouderklachten, Chronische aandoeningen.

Bekijk alle klachten en aandoeningen

Kan je zomaar bij een fysiotherapeut terecht?

Sinds 1 januari 2006 hebben patiënten geen verwijsbrief meer nodig van de huisarts of medisch specialist voor een bezoek aan de fysiotherapeut. Hiermee is een behandeling voor fysiotherapie vrij toegankelijk. U kunt zich dus direct bij FysioCity in het centrum van Amsterdam aanmelden.

Wordt fysiotherapie vergoed?

De behandelingen voor volwassenen boven de 18 jaar worden vergoed door de zorgverzekeraars, voor zover U daarvoor aanvullend bent verzekerd. Alle zorgverzekeraars hebben fysiotherapie in hun pakket opgenomen. Voor kinderen tot 18 jaar en voor patiënten met een chronische aandoening (volgens de lijst chronische indicaties) worden behandelingen vanuit de basisverzekering vergoed. Bij chronische aandoeningen vallen de eerste 20 behandelingen in de aanvullende verzekering (indien de verzekerde voldoende verzekerd is anders is het voor eigen rekening van de verzekerde). Vanaf de 21e behandeling vindt er vergoeding vanuit de basisverzekering plaats.

Hoe weet ik dat de fysiotherapeut erkend is?

De titel fysiotherapeut is wettelijk beschermd en mag dus niet zomaar door iedereen worden gebruikt. Wie de officiële studie fysiotherapie heeft afgerond en staat ingeschreven in het wettelijke BIG-register (Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg), mag zelfstandig patiënten behandelen als fysiotherapeut.

Ik wil een afspraak bij FysioCity